Privacy Statement

Privacy Statement

PRIVACY VERKLARING Animal Health Shop

Persoonlijke gegevens

Deze verklaring is bedoeld voor de klanten en / of leveranciers van Animal Health Europe (hierna AHE genoemd). In deze verklaring gaan wij in op de manier waarop AHE omgaat met persoonsgegevens van klanten leveranciers . AHE vestigt de aandacht op het feit dat de persoonlijke informatie die wij verwerken, wordt verzameld en gebruikt omdat het noodzakelijk is om een ​​overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dit geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen van wie we goederen en / of diensten kopen. Daarnaast verwerken wij persoonsgegevens van potentiële klanten op basis van een belangenafweging.

Zonder deze informatie zou het onmogelijk zijn om u uit te nodigen abonnee te worden, een offerte te sturen, om te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde service moet voldoen, om werkzaamheden uit te voeren, te factureren, te betalen en om soepel en efficiënt met u te communiceren over uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Maar als u ons onvoldoende of onvoldoende persoonlijke gegevens verstrekt, is het mogelijk dat we de bovengenoemde activiteiten niet kunnen uitvoeren.

Overdracht aan derden

In verband met de uitvoering van een overeenkomst is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen in onze opdracht om werkzaamheden uit te voeren. We gebruiken ook externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze abonnee-, verkoop- en inkoopadministratie, waartoe uw persoonlijke gegevens behoren. Uw persoonsegevens worden daarom verwerkt in de serverruimte van onze provider. Omdat we een nieuwsbrief-mailingservice gebruiken, verwerkt deze dienstverlener uw persoonsgegevens.

Indien u kiest voor “betalingsmethode Klarna Achteraf Betalen”, dan voert Klarna uit hoofde van zijn gerechtvaardigd belang mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. U kunt hiertegen op ieder moment bezwaar maken.”

Direct marketing

Als u ons toestemming hebt gegeven (opt-in), bewaren en gebruiken wij de persoonsgegevens die u verstrekt om u in de toekomst persoonlijk per e-mail te informeren over onze bestaande en nieuwe diensten en producten en om hiervoor een aanbod te doen. Elke keer dat we u een mailing sturen, heeft u de mogelijkheid om ons te laten weten geen prijs te stellen op nieuwe aanbiedingen (opt-out). Zie de afmeldlink onderaan elke mailing. Zodra u daar gebruik van maakt, worden uw gegevens zo spoedig mogelijk verwijderd uit de bestanden, die voor direct marketing worden gebruikt.

 Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die tijdens uw bezoek aan onze website op uw computer, tablet of smartphone worden geplaatst. In deze tekstbestanden wordt informatie opgeslagen die bij een later bezoek door de website kan worden herkend.

Onze website maakt gebruik van tracking cookies als u hiervoor toestemming hebt gegeven. We doen dit om informatie over uw internetgedrag te verzamelen, zodat we u gerichte aanbiedingen kunnen doen. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Uw gegevens worden maximaal één jaar bewaard.

We plaatsen ook functionele cookies. We doen dit om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Hier is geen toestemming voor nodig.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Als u geen klant bent geworden, worden uw persoonsgegevens uiterlijk twaalf maanden na ons laatste contact verwijderd.
Als u klant bent geworden (of wij zijn uw klant), bewaren wij uw persoonsgegevens gedurende een periode van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd of zoveel langer als nodig is om eventuele rechtsvorderingen waarbij u bent betrokken af te wikkelen. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarin wij onze administratie voor de Belastingdienst moeten houden. Na deze periode zullen wij uw persoonlijke gegevens verwijderen.

Uw rechten

U heeft het recht:

om uw eigen persoonsgegevens in te zien en/of te verkrijgen.
uw eigen persoonsgegevens te wijzigen of aan te vullen als deze onjuistheden of onvolkomenheden bevatten
om (binnen de wettelijke grenzen) uw persoonsgegevens te laten verwijderen of om de verwerking ervan te laten beperken
om uw elektronisch opgeslagen persoonsgegevens in een gangbaar formaat door ons over te laten dragen aan u.

U kunt ook bezwaar maken tegen het verzamelen, opslaan, gebruiken of vernietigen van uw persoonsgegevens (Opmerking RHW:  waar? Apart adres/mailbox voor inrichten) of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met:

Animal Health Shop

Ter attentie van Privacy
Haagweg 368

4813XE Breda
T: 0031-880111155
E: [email protected]

U kunt ook contact met ons opnemen voor vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens.

Deze privacyverklaring is van kracht vanaf 25 mei 2018. AHS behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Als het een belangrijke wijziging is, zal AHS u hierover informeren.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »